Bli inspirert av sykkelritt på TV

Sykkelritt på TV er spennende å følge med på, og i tillegg til at du får sett selve løpet, får du også sett landskap og steder rundt om i verden. Hvorfor ikke la dette inspirere deg til en sykkelferie i nettopp de områdene du ser på TV?

Du kan kanskje ikke delta i de store sykkelløpene, men du kan sykle langs de samme rutene og oppleve landskapet og kulturen.

Sykkelferie er avslappende

Sykkelferie er ofte mer avslappende enn bilferie. Du kan stanse der du vil og du kan reise forholdsvis lett. Unngå de store, trafikkerte veiene og sørg for at du og sykkelen er godt synlig, spesielt om kvelden og i dårlig vær.

Fra sykkelsetet opplever du både landskap og folk på en helt annen måte. I stedet for å suse gjennom landsbyer og tettsteder med bilen, har du tid til å høre på lydene, kjenne lukt av mat og stoppe for å ta deg en prat med innbyggerne.

Trenger du nye klær eller sko til sykkelferien, kan en Stayhard rabattkode komme godt med. På Stayhard finner du klær og sko til menn, fra mer enn 200 merker. Kort sagt alt du trenger til hverdag, jobb og ferie.

Pakk fornuftig

Skal du på sykkelferie, trenger du å pakke lett. Da gjelder det å velge plagg som kan brukes i mange sammehenger. En Stayhard rabattkode gir deg ekstra gode priser på solide og fine plagg. Det er alltid fint å ha noe nytt når du skal på ferie, enten du velger å dra på stranda eller sykle rundt i spennende landskap og ukjente land, inspirert av de store syklistene.

Sykkelferie i Norge

Du trenger forresten ikke å dra langt for å dra på sykkelferie. Det er mange fine sykkelruter i Norge, og noen av dem har til og med vært vist på TV, i forbindelse med store sykkelritt. Kanskje du har sett på TV og fått deg en aha-opplevelse?

Kanskje du gjerne vil sykle i Lofoten, eller oppdage nye byer her i Norge fra sykkelsetet. Du finner en mengde merkede sykkelruter over hele landet. Kanskje er det til og med en ukjent sykkelrute like ved der du bor, slik at du kan ta deg en liten helgetur og bli bedre kjent i nærmiljøet ditt.