Når poden ønsker seg ny sykkel

Det er ingen tvil om at sykling er et lite barns største følelse av frihet. Man kan fort huske selv når våren hadde fjernet snøen fra asfalt og grusveier og man kunne ta frem tohjulingen og sykle hele helga. Overalt. På besøk til venner for å banke på døra, bare for å oppdage at de ikke var hjemme. Så kommer man i den situasjonen at man plutselig har et barn selv som får en oppvåkning om våren. Og som plutselig ønsker seg egen sykkel.

Når er de klare til en tohjuling?

når er barna klar for å sykle? Vel, sykkelen skal ikke være for stor. Det kan føles skremmende for et lite barn som har vært vant til en trehjulssykkel, for nå må de lære seg balanse på en helt annen måte enn ellers. Men man bør ha troen på at det er viktig at de starter tidlig. Det har noe å si at de blir dyktige på å balansere i tidlig alder og det hjelper på motorikken til barna. Da er det også viktig med riktig utstyr, slik at du som forelder ikke sitter med hjertet i halsen hver gang de tar et tråkk på pedalen. Kvalitet foran billig, det vil nok de aller fleste mene når det kommer til barna våre.

Trygge barn trenger solide klær

Ingenting er som å se gleden i øynene og det forventningsfulle smilet til et barn som sykler noe ustødig avgårde på sin første tohjuling. Derfor er det også viktig, nå som den norske våren ikke akkurat er stabilt i væromslaget, at barna er godt kledde i solide merker som er kjent for å være slitesterke. kule unger med peak performance barn er lykkelige barn, sies det. Klær som er skapt for barn som er mye ute om våren, sommeren og høsten. Nå er det også mulig å gjøre meget gode kupp og varp om man er kjapt ute og bestiller stilige sykkelklær til barna dine. Å gjøre gode kjøp er viktig for småbarnsforeldre som har aktive barn.